RSS

10 lucruri care mă bucură

09 Jun

O leapşă deosebit de frumoasă şi dragă, primită de la Raluca, mă îndeamnă să vă scriu cele 10 lucruri care mă bucură cel mai mult pe lumea asta. Într-o ordine aleatorie aleg să le trec în revistă, căci nu vreau să fie cu supărare. Începem, deci? 🙂

1. Mâna LUI peste mijlocul meu, în somn. Îmi place senzaţia că cineva “mă ţine”, chiar dacă-i efemeră, şi dureroasă, uneori. Pentru senzaţia asta aş face multe, tare multe.

2. Aerul proaspăt de dimineaţă. Rareori (mai ales mai nou, cu-atâtea petreceri la care particip) mi se întâmplă să mă mai trezesc de dimineaţă. Dar când o fac, ador să respir aerul proaspăt, să mă plimb desculţă prin iarba din grădină (vara) sau să scot limba pe geam când ninge, să prind fulgi.

3. Copiii. Îmi plac la nebunie copii, de multe ori mă opresc să le zâmbesc pe stradă, şi-mi place să mă joc cu ei, doar v-am zis că, demult, voiam să mă fac Mary Poppins.

4. Verdele şi apa. Le-am pus împreună, pentru că-mi place să stau pe-o bancă, în parc, c-o carte în mână, sau să intru cu picioarele în apă călduţă, prin bălţile lăsate de ploile calde de vară.

5. Vorbind de ploi – ador ploaia. Cam de toate felurile, nu doar astea faine, de vară, ci şi faimoasele ploi de toamnă, aducătoare de depresii, sau cele din luna lui Marte, aducătoare de viaţă.

6. Cântatul şi muzica – le iau ensemble, căci la mine merg mână-n mână. De mică mi-am dat seama că reuşesc cu uşurinţă să ţin minte versuri, şi-apoi, când am mai crescut, luam o perie în mână şi karaoke-le umplea casa. Recunosc, o moştenesc pe mami, dar ce bucuroasă-s că mi-a dat această bucurie de-a cânta!

7. Ceştile de ceai. În cantităţi cât mai mari, de toate felurile, aromele, culorile, compoziţiile. Oh, aş putea vorbi la nesfârşit despre această artă magnifică. Chiar de-a fost o experienţă cam problematică (cel puţin aia cu ceaiul negru), eu tot îl iubesc!

8. Ciocolata şi îngheţata. Deşi mi-e greu lunile astea (o interdicţie de la medicul dermatolog să mai mănânc ciocolată…), sper că totuşi, one day, o să revin la hobby-ul meu dintotdeauna. Mai trişez, din când în când, da’ să nu mă spuneţi, da? 😀

9. Mirosul de scorţişoară şi cel de iasomie. Primul îl asociez cu copilăria, deci o perioadă fericită din viaţa mea, iar cel de-al doilea, e mirosul pe care l-am ales să mă reprezinte ca femeie. Mor după parfumurile cu iasomie, am acasă o veritabilă colecţie.

10. Oamenii care zâmbesc – implicit, prietenii. Fire sociabilă, mă-nconjor mereu de oameni care mai de care mai pestriţi, de la care fur energie şi dau la rândul meu tot ce-i mai bun. Căci ce e omul fără prieteni…

Cu mare drag am făcut această leapşă, (thanks, Raluca! :)) şi la rândul meu, o dau tot fetelor (că ele-s mai predispuse la romanticisme) s-o ia Andre, Eliza şi Bia! 😀

Advertisements
 
8 Comments

Posted by on June 9, 2011 in Leapşa

 

Tags: , , , , , , , , ,

8 responses to “10 lucruri care mă bucură

 1. Eliza

  June 9, 2011 at 2:44 pm

  Uh, îmi place mult ce ai scris. După cele 2 posturi pe care le am de scris acuma, trec repejor şi la leapşa de la tine, fiindcă mi se pare”drole” 😀

   
  • Ioana S

   June 9, 2011 at 2:45 pm

   Bun, bun! Să-mi laşi pingback! 😉

    
   • Cristi

    June 9, 2011 at 2:53 pm

    Newsflash: Blogspot nu lasa pingback :)) Ca e naspa :-“

     
   • Ioana S

    June 9, 2011 at 2:53 pm

    Mulţam, bă! 😛
    şi da, e naşpa 😆

     
 2. Bianca

  June 9, 2011 at 7:25 pm

  Mersi 🙂

   
 3. Andre

  June 10, 2011 at 11:09 am

   
 4. Eugen

  June 10, 2011 at 5:41 pm

  😦
  Si eu care credeam ca iti place si… experienta Toastmasters.
  Nu de alta, dar la cat de fain scrii, e pacat sa nu si povestesti lumii si de pasiunile tale ascunse.
  😛

  Unii le stiu… :)))

  PS Urmatoarea intamplare Toastmasters de la Oradea va fi pe data de 14.00 ora 19.30.
  Ioana – am nevoie de tine pentru a organiza o surpriza colegilor.

  Cum ce surpriza?
  Pai daca e …surpriza. Nu ‘poci’ sa-ti spun.

   
  • Ioana S

   June 11, 2011 at 2:28 pm

   Off… dar îmi plac şi-atâtea alte lucruri de care nici n-am apucat să menţionez…
   Cât despre surpriză, ne ocupăm! 🙂

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: