RSS

Concert de jazz, la Oradea

02 Dec

Nu ştiu alţii cum sunt… dar mie, una, îmi place la nebunie muzica jazz!

Şi când am auzit de această minune, adică despre concertul de jazz care va avea loc miercurea viitoare, la Oradea, am decis că trebuie să particip fără doar şi poate! 🙂

„The Thing” vin la concertul „Jazz de Crăciun”! O formaţie de jazz norvegiano-suedeză, care s-a format în jurul anilor 2000 în cadrul unor serii de concerte în Stockholm, vine în urbea noastră dragă să ne încânte cu muzica lor deosebită; mai multe detalii despre băieţi găsiţi aici.

În ceea ce priveşte actul din deschiderea concertului, organizatorii ne-au oferit posibilitatea de a ne vota favoriţii! Astfel, 55% dintre voturile participanţilor s-au dus înspre Iordache (saxofonistul trupei Kumm), care vine la Oradea alături de Sorin Romanescu, şi proiectul „Three’s a crowd”, pe care aceştia îl vor prezenta în deschiderea „The Thing”!

Biletele se pot achiziţiona fie de la casieria Filarmonicii Oradea, fie se pot rezerva direct de pe site-ul care organizează acest eveniment, şi anume Muzica de Vest. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar în seara concertului, acesta va costa 30 de lei.

Aşadar… iubitori ai jazz-ului… ne vedem miercuri, 8 decembrie, de la orele 20.00, în sala de Concerte „Enescu-Bartok” a Filarmonicii Oradea, la un concert de jazz de neuitat! 😉

 
2 Comments

Posted by on December 2, 2010 in Evenimente

 

Tags: , , , , ,

2 responses to “Concert de jazz, la Oradea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: